Dečija igraonica Ostrvo sa blagom Novi Beograd

Prostor u dečijoj igraonici “Ostrvo sa blagom” je površine 610 m2 i sastoji se iz dva dela.

Dečiji svet – 260m2

Dečija igraonica

Dečiji svet sadrži: brod, džunglu – 3D lavirint na tri nivoa, teren za fudbal i košarku, električne igračke za decu, kao i bazene sa lopticama za najmlađe.

Deo za roditelje je 170m2

Kafić, mesto za roditelje

U igraonici postoji kafe, u kome će mame i tate, u opuštenoj atmosferi, podeliti prijatne trenutke sa svojim prijateljima.

Deo za rođendane je 180m2

Dečija igraonica

Deo za rođendane za decu, sa xbox-om.

Dečija igraonica

Deo za roditelje, gde roditelji mogu u intimnoj atmosferi da proslave rođendan sa svojim prijateljima.

Virtuelna tura kroz Ostrvo sa  blagom

Igraonica je klimatizovana, sa centralnim grejanjem, besprekorno čista i veoma lepo uređena. Igraonica je prostrana i svetla.

Sadrži sve ono što je potrebno da bi se Vaše dete i njegovi drugari dobro zabavili.

Pored mnoštva igračaka, velikog broda, džungle, tobogana i skakaonica, sa zidova decu posmatraju omiljeni junaci iz Pirata sa Kariba, tako da se stiče utisak kao da su na nekom od izgubljenih karipskih ostrva u potrazi za blagom.

Dok se deca igraju, mame i tate , tetke , deke i bake mogu uživati u kafeu koji je u posebnom delu igraonice i koji je namenjen da i starijim boravak u igraonici bude prijatan. Roditelji mogu da se opuste , posmatraju decu dok se igraju i uživaju u kafi, pročitaju štampu.

Najbolja igraonica u Beogradu – otvorena je sedam dana u nedelji.

Za igraonice je veoma bitno da su na dobroj lokaciji, a Ostrvo sa blagom to i jeste. Naša velika prednost  je obezbeđen besplatan parking.