Dečija igraonica Ostrvo sa blagom Novi Beograd

Prostor u dečijoj igraonici “Ostrvo sa blagom” je površine 600 m2 i sastoji se iz dva dela.

Igraonica za decu je 450m2

Dečija igraonica

Sadrži dve prostorije za rođendane, igraonica u kojoj je brod, džungla 3D lavirint na tri nivoa, kao i bazen sa lopticama za najmlađe.

Deo za roditelje je 150m2

Kafić, mesto za roditelje

U igraonici postoji kafe, u kome će mame i tate, u opuštenoj atmosferi, podeliti prijatne trenutke sa svojim prijateljima.

Više slika pogledajte u našoj GALERIJI.

Igraonica je klimatizovana, sa centralnim grejanjem, besprekorno čista i veoma lepo uređena. Igraonica je prostrana i svetla.

Sadrži sve ono što je potrebno da bi se Vaše dete i njegovi drugari dobro zabavili.

Pored mnoštva igračaka, velikog broda, džungle, tobogana i skakaonica, sa zidova decu posmatraju omiljeni junaci iz Pirata sa Kariba, tako da se stiče utisak kao da su na nekom od izgubljenih karipskih ostrva u potrazi za blagom.

Igraonice za decu su prava mesta za igru Vaše dece, u kojoj će uživati, učiti razne zanimljivosti kreativno i fizički se razvijati. “Ostrvo sa blagom” je pravo malo dečije carstvo sa prostorom veličine 450m2 za igru. U igraonici postoji kutak za decu svih uzrasta. Odvojeni deo za bebe je za decu starosti do 3 godine, kutak za malo veću decu sadrži 3D lavirint na tri nivoa, sa elementima prilagodenim igri ali i razvoju motorike i fizičke spremnosti, brod, džungla i bazen sa lopticama za najmlađe, kao i razni drugi elementi koji našu igraonicu čine jedinstvenom. Nudimo raznolik sadržaj za decu, edukativne igračke i uvek nove i zabavne sadržaje. Deca mogu da se igraju i istražuju na potpuno bezbedan način u sigurnom i klimatizovanom prostoru. U zavisnosti od uzrasta i interesovanja dece pružamo animaciju za decu poput oslikavanja lica , karaoke disco party, specijalno opremljenu sobu za interaktivnu zabavu, i još mnogo toga.

Dečija igraonica Novi Beograd srećna deca

Dok se deca igraju, mame i tate , tetke , deke i bake mogu uživati u kafeu koji je u posebnom delu igraonice i koji je namenjen da i starijim boravak u igraonici bude prijatan. Roditelji mogu da se opuste , posmatraju decu dok se igraju i uživaju u kafi, pročitaju štampu.

Najbolja igraonica u Beogradu - otvorena je sedam dana u nedelji.

Za igraonice je veoma bitno da su na dobroj lokaciji, a Ostrvo sa blagom to i jeste. Naša velika prednost  je obezbeđen besplatan parking.