Dečija igraonica

Prostor u dečijoj igraonici “Ostrvo sa blagom” je površine 600 m2 i sastoji se iz dva dela.

Deo za decu je 450m2.

Sadrži dve prostorije za rođendane, igraonica u kojoj je brod, džungla 3D lavirint na tri nivoa, kao i bazen sa lopticama za najmlađe.

Deo za roditelje je 150m2.

U igraonici postoji kafe, u kome će mame i tate, u opuštenoj atmosferi, podeliti prijatne trenutke sa svojim prijateljima.

Dečija igraonica je klimatizovana, sa centralnim grejanjem, besprekorno čista i veoma lepo uređena. Igraonica je prostrana i svetla.

Dečija igraonica “Ostrvo sa blagom” u Beogradu, sadrži sve ono što je potrebno da bi se Vaše dete i njegovi drugari dobro zabavili.

Pored mnoštva igračaka, velikog broda, džungle, tobogana i skakaonica, sa zidova decu posmatraju omiljeni junaci iz Pirata sa Kariba, tako da se stiče utisak kao da su na nekom od izgubljenih karipskih ostrva u potrazi za blagom.

Igra je najbolja metoda putem koje deca svih uzrasta uče i razvijaju se. Igra pre svega pozitivno utiče na fizički i psihološki razvoj dece, na usvajanje motoričkih sposobnosti jer deca dok se igraju skaču, trče, pužu, bacaju se.
Kako deca rastu tako se širi njihov interes i znatiželja, pa i igre postaju složenije. Važno je da kroz igru deca razvijaju svoju maštu i kreativnost. Kroz igru deca razvijaju pamćenje, koncentraciju i ulažu takođe određeni intelektualni napor. Deca kroz igru stupaju u socijalne odnose, uče važne socijalne veštine, saznaju šta je to međusobna saradnja, solidarnost. Za intelektualni razvoj dece, igra je veoma bitna pa deci do sedme godine treba dozvoliti da se što vise igraju. Deci treba omogućiti spontanu i slobodnu igru. Kroz igru deca otkrivaju i uče da razumeju svet oko sebe, da deluje na njega, da sarađuju i da stvaraju zajednički svet sa drugima, usvajaju ponašanje i razvijaju neke karakteristične osobine koje će ispoljavati u raznim životnim situacijama.

Igra je izvor razvoja za dete. Podstaknite razvoj inteligencije kod deteta kroz igru.

Igraonice za decu su prava mesta za igru Vaše dece, u kojoj će uživati, učiti razne zanimljivosti kreativno i fizički se razvijati. Igraonica “Ostrvo sa blagom” je pravo malo dečije carstvo sa prostorom veličine 450m2 za igru. U igraonici postoji kutak za decu svih uzrasta. Odvojeni deo za bebe je za decu starosti do 3 godine, kutak za malo veću decu sadrži 3D lavirint na tri nivoa, sa elementima prilagodenim igri ali i razvoju motorike i fizičke spremnosti, brod, džungla i bazen sa lopticama za najmlađe, kao i razni drugi elementi koji igraonicu “Ostrvo sa blagom” čine jedinstvenom. Igraonica “Ostrvo sa blagom” nudi raznolik sadržaj za decu, edukativne igračke i uvek nove i zabavne sadržaje. Deca mogu da se igraju i istražuju na potpuno bezbedan način u sigurnom i klimatizovanom prostoru. U zavisnosti od uzrasta i interesovanja dece decija igraonica Beograd – “Ostrvo sa blagom” pruža animaciju za decu poput oslikavanja lica , karaoke disco party, specijalno opremljenu sobu za interaktivnu zabavu, i još mnogo toga.

Igraonica je mesto gde deca mogu satima da se igraju, skaču, raduju se, traže izgubljeno blago na ostrvu, krenu na putovanje gusarskim brodom i na put i istraživanje nepregledne džungle. Igraonica je ogromno igralište u zatvorenom koja pruža sate i sate razonode i svih mogućih zabavnih aktivnosti. Igraonica za decu je pregledna za roditelje a ujedno i sigurna za decu. Animatori su izuzetno posvećeni deci.
Dok se deca igraju mame i tate , tetke , deke i bake mogu uživati u kafeu koji je u posebnom delu igraonice i koji je namenjen da i starijim boravak u igraonici bude prijatan. Roditelji mogu da se opuste , posmatraju decu dok se igraju i uživaju u kafi, pročitaju štampu.

Najbolja igraonica u Beogradu - otvorena je sedam dana u nedelji.

Za igraonice je veoma bitno da su na dobroj lokaciji, a Ostrvo sa blagom igraonica za decu Novi Beograd to i jeste. Velika prednost ove decije igraonice u Beogradu je osim bogatog sadržaja, kvalitetne usluge i obezbeđen besplatan parking.